Back to Programs

Малий бізнес та некомерційні організації все ще мають час подати заявку на кредити під низькі відсотки та малі гранти через програму SBA з економічного страхування від стихійних лих (EIDL).

Перегляньте запис з нашого недавнього вебінару. Представники Адміністрації малого бізнесу США (SBA) надали оновлення та поділилися всім необхідним для того, щоб знати про ці програми EIDL, включаючи поетапний огляд програми програми..

Загальний огляд програми EIDL:

  • 30-річні кредити на суму до 2 000 000 доларів США за фіксованою процентною ставкою 3,75% (2,75% для некомерційних організацій)
  • Дві грантові програми призначені для підприємств у громадах з низьким рівнем доходу. Для розгляду цих грантів організація повинна подати заявку на отримання кредиту. Організації можуть отримати гранти, навіть якщо їм відмовляють у кредиті або вирішують не приймати його..

Ключові оновлення програми, анонсовані 9 вересня 2021 року:

  • Збільшення шапки COVID EIDL. SBA скасує ліміт COVID EIDL з 500 000 до 2 мільйонів доларів. Кредитні кошти можуть бути використані для будь-яких нормальних операційних витрат і оборотних коштів, включаючи нарахування заробітної плати, придбання обладнання та виплату боргу.
  • Здійснення періоду відстрочки платежу. SBA гарантує, що власникам малого бізнесу не доведеться починати погашення COVID EIDL до двох років після отримання кредиту, щоб вони могли пройти через пандемію, не турбуючись про те, щоб звести кінці з кінцями.
  • Створення 30-денного вікна ексклюзивності. Щоб забезпечити підприємствам main street додатковий час для доступу до цих коштів, SBA запровадить 30-денне вікно ексклюзивності схвалення та виділення коштів за кредитами в розмірі 500 000 доларів США або менше. Затвердження та видача кредитів на суму понад 500 000 доларів США розпочнеться після 30-денного періоду.
  • Розширення прийнятного використання коштів. Кошти COVID EIDL тепер матимуть право на попередню виплату комерційного боргу та здійснення платежів за федеральним боргом бізнесу.
  • Спрощення вимог до приєднання. Щоб полегшити процес подачі заявки на COVID EIDL для малого бізнесу, SBA встановила більш спрощені вимоги до приєднання для моделювання тих, що 1000 ресторанів Фонду ревіталізації.